Top Talents 2012

In perioada 10-11 mai 2012, la Hotel Caro, Bucuresti are loc cea de-a cincea editie a proiectului Top Talents Romania. Programul isi propune sa identifice tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere oportunitati de cariera pe masura potentialului.

300 de studenti si proaspat absolventi au fost invitati in urma unui proces complex de selectie care includea evaluarea CV-ului si a formularului de aplicare, precum si o evaluare psihometrica online realizata cu ajutorul testelor Cut-e. Iar eu sunt unul dintre ei.

In timpul celor doua zile, finalistii vor interactiona cu 4 companii, lideri in industria lor, care recunosc potentialul si investesc in dezvoltarea lui: BRD Groupe Société Général, Hilti, Kraft Foods, L’Oréal.

Profilul urmarit in cadrul proiectului sunt studentii, masteranzii si proaspat absolventii care indeplinesc cel putin unul din urmatoarele criterii: rezultate academice remarcabile, implicare in activitati extracurriculare sau ONG-uri si expunere internationala – studii, burse, experienta profesionala sau schimburi culturale.

Editia din 2012 a evenimentului abordeaza tema „Embracing your potential”. In cadrul conferintelor si a workshop-urilor se va discuta despre modul in care tinerii isi pot prezenta experientele astfel incat sa isi maximizeze sansele de a lucra intr-o companie care investeste in candidatii cu potential si care a dezvoltat sisteme interne de management al talentelor pentru a le oferi oportunitati pe masura potentialului lor.

Trebuie sa recunosc ca sunt nerabdatoare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s