Instrucţiuni de folosire

Am auzit zilele trecute la TV cum un psiholog zicea că bărbaţii ar trebui să citească instrucţiuni de folosire a femeii. Mi s-a părut haios, pentru că şi eu cred asta uneori.

Dar, există şi reversul. Dacă ei ar trebui să înveţe cum să se poarte cu noi, ce ar trebui să facem noi? Cum să facem să ne suporte? Şi zic să ne suporte pentru că suntem mai dificile decât ei, recunosc, şi nouă ne şi place să ne complicăm.

Revenind la instrucţiunile de folosire adresate băieţilor,  mulţi, mulţi ar trebui să facă lectură suplimentară în fiecare zi. De s-ar deranja macar cineva să scrie unele, ca să le facem cadou.

Ce ar trebui să conţină aceste instrucţiuni?

Ehe, ar fi multe de spus şi scris. Anumite puncte sunt comune, altele personalizate. Dar, după părerea mea cel mai important punct pe care ar trebui tratat este cum ni se adresează genul masculin în viaţa de zi cu zi. De la salut, la un subiect de discuţie şi apoi la un “la revedere”. 🙂 Şi ar mai fi carenţe, dar nu vreau să mă-ntind.

Advertisements

2 thoughts on “Instrucţiuni de folosire

 1. Iulian Ionescu says:

  Haha, instructiuni de folosire, presupun ca vin la pachet cu femeia? Daca nu, inseamna ca nu e conform standardelor internationale si trebuie sa fie in limba tarii in care se vinde plus altele de circulatie internationala.
  Referitor la sfaturi de folosire a femeii, am decat unul singur, unul pe care 99% din barbati il stiu si numai dupa ce te-ai patit iti bagi mintile in cap si, si aplici:
  O femeie vrea sa fie mintita, nu vrea niciodata adevarul, chiar daca spune: “Vreau adevarul!”.
  Daca ii spui adevarul, va fi vai si amar de tine, indiferent cat de mica ar parea problema. Daca ai iesit in oras cu baietii, nu-i spune adevarul. Minte, inventeaza un motiv care o va face sa creada ca nu ai avut alternativa, erai fortat sa faci ceea ce ai facut. Da, la un moment dat se va afla, dar, ori va fi prea tarziu si nu va avea acelas efect (ci unul mult mai mic si fara scandal), ori … nu se va afla :))

  • Uqtzik says:

   Vin da, la pachet. Referitor la ce zici tu, nu sunt de acord. DELOC!!!
   Tocmai m-ai infuriat :-)) Se poate? Sa zici asa ceva???? :-w

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s