Curiozități despre bărbați și femei

1. Simbolul biologic folosit pentru cei de sex masculin este un cerc cu o săgeată mică ieșind din el. Același semn este folosit și pentru planeta Marte. Cele două componente ale semnului sunt folosite pentru a reprezenta scutul și lancea zeului războiului, Marte.

2. Inima unei femei bate mai repede decât cea a unui bărbat.

3. Femeile sunt foarte pricepute în a descoperi oamenii care încearcă să le înșele.

4. O femeie rostește în jur de 8000-9000 de cuvinte pe zi, în timp ce un bărbat doar de la 2000 la 4000 de cuvinte. Așadar o femeie vorbește cam de 2 -3 ori mai mult ca un bărbat.

5. Redactorii de la menshealth.com susţin că, în urma unor studii (numai ei ştiu cum le-au făcut), au descoperit că un bărbat din 400 poate să îşi facă singur sex oral. :-))

6. Fumatul afectează mărimea penisului. Fumătorii înrăiţi se pot trezi cu o surpriză neplăcută: li se poate micşora penisul cu aproximativ un centimetru. Dacă nu vă pasă de plămâni, dinţi cariaţi şi probleme cardiovasculare, gândiţi-vă la “comoara” din pantaloni când apindeţi următoarea ţigară.

7. Bărbații nu se tem de nimic… cu excepția durerii. Asta nu e o enigmă. Sunt ei cum sunt dar când e vorba de o banală răceală se transformă în niște copii neajutorați.

8. Barbații preferă femeile care nu sunt de acord cu ei. Când o femeie răspunde la orice cu “da”, le e teamă că refuzul ei de a descoase problema e un semn că vor fi parăsiți pentru un altul.

9. O nouă abordare a regulii “celor 3 zile”: dacă la prima întâlnire simt o atracție, 97% dintre barbați vor suna în primele 72 de ore, nu după expirarea acestui interval.

10. Nu trebuie să te chinui prea tare să-i dai de înțeles că-l placi. Se pare că bărbații își dau seama mai ușor decât femeile când o conversație “miroase” a flirt.

Advertisements

2 thoughts on “Curiozități despre bărbați și femei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s