Cutremur…

Cu cateva zile in urma am visat un cutremur puternic, caruia eu i-am supravietuit fara sa am parte de cea mai mica zgarietura. Semnificatia acestuia reprezinta o zguduitura puternica in viata personala, o decizie, o alegere intre doua posibilitati din care voi alege ce e mai bine (desi cineva imi zicea aseara ca nu exista decizie buna si rea, doar decizie caci toate au o finalitate), voi supravietui, voi trece cu bine peste “hop-ul” acesta.

A doua zi, visul si-a indeplinit semnificatia. Sa explic… cu ceva timp in urma am afirmat ca imi place cineva. Nu atat de tare incat sa “nu mai pot” si nu atat de tare incat sa ma destainui respectivului. Nu de alta dar mi-e urat al dracului de refuzuri :-)) si peste aproximativ doua luni plec. In acelasi timp, in viata mea a mai aparut cineva ce s-a apropiat oarecum de mine…

Stiti cum e… cand apare ceea ce asteptai tu nu te simti pregatit sau ti-e teama, iar cand nu ai ceva, il vrei, ti-l doresti. La naiba cu deciziile, la naiba cu baietii frumosi si mai ales la naiba cu baietii destepti (rari dar buni) :-))

Complicate vad eu lucrurile acum… sa stau, sa astept, sa las lucrurile sa mearga de la sine (prima varianta) sau sa pun stop la tot ce e si ce ar putea fi (a doua varianta)?

Mama omida e in dubii 😀

Advertisements

4 thoughts on “Cutremur…

  1. Andreea says:

    Prima varianta! de ce ai alege a doua? de ce ai pune stop la tot si nu ti-ai da sansa de a fii fericita?, daca lasi sa mearga lucrurile de la sine poate ca pana la urma nu o sa iasa cum vrei tu, dar macar o sa stii ca ai incercat in schimb daca pui stop acum, nu o sa stii ce s-ar fii intamplat. =D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s