Cum e cu…?

Citind noul articol al lui Alex am simtit nevoia sa fac cateva precizari, cum e cu atragerea in capcana a baietilor. Fiecare e diferit, am simtit asta pe pielea mea si aceeasi tactica nu va functiona cu toti.

Sexul frumos devine o pacoste pentru sexul tare la un moment dat, asta daca fata poarta ochelari de cal si pe deasupra incearca sa-l domine. Noi avem nevoie de fooooaaaarrrrteee multa atentie din partea iubitilor nostri dar uitam ca ei prefera sa fie ” lasati in pace”, cum zice Alex. Sunt de parere ca atunci cand insisti mai mult mai putin si mai greu scoti ceva de la el. Daca ar vrea sa iti spuna ceva o va face si fara sa il intrebi.

Cat despre “cine suna primul?”, fa-o tu daca el nu are curaj. Vezi cum stau lucruri, incearca, dar lasa sa treaca putin timp. Nu te grabi, nu il suna a doua zi dar nici nu astepta sa treaca o saptamana.

Asa cum precizeaza si Alex, nu incerca sa il educi ca nu esti maica-sa. Timpul petrecut impreuna va face sa va modelati unul dupa altul.

NU II CRITICA PRIETENII! E primul pas gresit intr-o relatie, din punctul meu de vedere. NU te uita dupa altii cand esti cu el de mana, e un lucru foarte urat.

Daca e curios in legatura cu trecutul tau, care conteaza pentru tine pentru ca daca nu ar conta nu ai mai fi tu din prezent, povesteste-i dar nu face comparatii. Ah, sinceritatea e un punct forte. Orice ai dori sa primesti daruieste intai si vei primi inzecit.

Fi o fata cuminte cu trasaturi de tarfa diabolica dar doar atunci cand trebuie! 😛 Fi sarea si piperul atunci cand apare monotonia. Si nu uita ca lucrurile marunte ne fac viata mai frumoasa.

Advertisements

5 thoughts on “Cum e cu…?

  1. mda… sti, uneori stai sa te gandesti (ca baiat…) unde pot gasi asa persoana… sau sa o fac pe a mea iubita sa gandeasca in asemenea fel… cum ai scris tu….
    In viatza de zi cu zi, cand esti mic( intre 15 – 18,19 ani) gandesti alfel de cat acum (vb de mine) la o varsta vrageda, sa zicem la 17 ani, invarti fetele pe deget, le faci sa sufere (in sensul bun al cuvantului) , le schimbi dupa o zi pe alta, dupa cum vezi alta fata…. etc…. si ajungi la o varsta in care te intrebi, oare e prea tarziu, sau acum e momentul si nu sti cum sa dai de persoana iubita… si trece, o sapt… o luna… un an…. si tot din floare in floare umbli. De fel sunt o persoana spontana si plina de energie, nu stau locului doamne fereste, calatoresc unde vad cu ochii… si cu toate asta tot te aduce la gand-ul, ”bai stai ca trebe sa realizez si eu ceva in viata” si dupa cum spui tu in blog… despre aceste fete… nu e nevoie de jocul de-a soarecele si pisica, cu cine suna primu… daca persoanele se plac reciproc… intalnirile vin de la sine, la un moment dat iti sun persoana iubita si cand iti raspunde si te intreaba, ce e… raspunsul este ”te-am sunat ca asa simteam nevoia” (ceva de genu…) nu sta in baza soartii, ci fati-o cu mana ta 😀
    Ciao:D

  2. vezi…stiam eu…asta mai lipsea:D dar iti multumesc frumos. si ti-am spus ca ai viziune si talent.imi place:D:*:*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s