Pentru că-şi permite-Bridie Clark

Dacă aţi citit “Diavolul se îmbracă de la Prada“, veţi recunoaşte numaidecât tipul de personaj reprezentat de Vivian Grant, şefa plină de toane şi cu o gură spurcată de la Grant Books- e o nebună în adevăratul sens al cuvântului! Cu toate acestea, Claire Truman decide că postul de editor la Grant Books merită riscul şi, ca o dovadă în plus că norocul îi surâde, dobândeşte şi un iubit de vis: arătosul Randall Cox III, un tânăr în plină ascensiune, la care a visat din liceu.

În scurt timp, Claire devine conştientă de faptul că viaţa e departe de a fi un basm cu zâne: văzută din interior, lumea literară face fâşia Ghaza să semene cu un parc natural destinat excursiilor de familie, iar dragostea şi succesul de piaţă nu par să se asorteze cu nici un chip. Oare viaţa lui Claire va avea, la fel ca unele dintre romanele pe care le publică, un final fericit?

„O carte incitantă, de un umor diavolesc, care dezvăluie preţul întunecat al eficienţei.” ( Publishers Weekly )

„Calitatea supremă a acestui roman captivant este umorul de cea mai bună calitate: remarcile otrăvite ale lui Vivian şi crizele ei de nervi vă vor face să râdeţi cu lacrimi.” ( Booklist )

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s