Elucubratie personala

Se intampla cateodata sa te indragostesti de cineva care nu te vrea, iar altcineva care te place nu este pe gustul tau. Vorba aia: “ne-am indragostit ca dracu’ tu de mine eu de altul!” Viata este poate un grafic unde se reprezinta viteza unei masini: pleaca de la 0, accelereaza, incetineste, accelereaza iar si tot asa, pana la un moment dat, cand se opreste brusc pentru ca ramane fara combustibil.

Eu vad uneori viata si ca pe o roata ce se invarte cateodata mai repede alteori mai incet. Referitor la indragostitul de cine nu trebuie, in timp ce roata se invarte situatia se schimba. Tie iti trece, iar cel pe care probabil l-ai iubit candva, se va indragosti nebuneste de tine. Atunci ai doua optiuni: fie il ignori in totalitate (doare cel mai tare), fie te rezbuni un pic, purtandu-se asa cum se purta el cu tine.

Viata mai poate fi privita ca mersul unui tren. Situatiile in care suntem pusi sunt gari. Trenul poate fi personal, rapid, accelerat…depinde. Vagoanele se mai schimba cu timpul. Unele persoane care fac parte din viata ta coboara la o statie sau nu coboara pana la final iar altii se urca la un moment dat in trenul tau. Iar dupa o gara mica, mizera, urmeaza una mare, frumoasa si noua, cum dupa ploaie si furtuna rasare curcubeul.

One thought on “Elucubratie personala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s