Horoscopul martienilor

Cu ceva timp in urma am gasit la Carmina pe blog un horoscop destul de interesant. Eu sunt Varsator si despre cei din aceasta zodie zice ca:

Planeta dominanta: Uranus, planeta convulsiilor si ciudateniilor.

Animalul sacru: ornitorincul

Personalitate: Varsatorii sunt cele mai ciudate fiinte de pe Terra, ceea ce explica frecventa marita cu care sunt rapiti de martieni. Nu se stie totusi daca acestia îi selecteaza doar pentru a le studia anomaliile sau fiindca îi considera o specie înrudita. Oricum, este ceva în neregula cu ei, deoarece au idei stranii, reactii imprevizibile si fac totul pe dos fata de restul omenirii. Se spune ca sunt deschisi la nou, le place sa experimenteze si au o fire independenta. Asta înseamna ca dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase si îi doare în cot de parerea celorlalti. În plus, sunt deosebit de agitati, ceea ce nu este bine, caci excesul de energie le permite sa-si puna în practica proiectele utopice si initiativele anarhiste. Prietenii îi suporta maximum doua ore, iar rudele lor migreaza în alte cartiere. Cât despre dragoste, Varsatorilor nu le este prea clar ce înseamna … !

Meseria potrivita: futurolog, revolutionar, guru, vânzator de gogosi.

Pizza magica: Napoletana.

Medicamentul norocos: sedativele.

Am citit acest horoscop impreuna cu cateva colege in pauza dintre orele de informatica. M-a amuzat foarte tare la inceput dar analizandu-l am descoperit ca unele chestii chiar mi se potrivesc, drept pentru care am sublinitat. Cristinica zice despre mine ca pot fi o vanzatoare de gogosi de succes  :-)) ; Mihai, ti-am zis eu ca sunt un fel de guru pentru fetele mele si vezi ca asa zice si horoscopul asta;  sunt revolutionara cand vad ca cineva intrece limitele normalului si pot  fi futurolog datorita viselor si presentimentelor mele. 🙂

Cu privire la afirmatia despre dragoste: desi credeam ca stiu ce inseamna acum nu imi mai este la fel de clar daca stiu sau nu… Tot Cristinica a zis despre mine ca si fraza cu prietenii care ma suporta maxim doua ore este adevarata. 🙂 Stiti voi unii de ce!  Uneori  (aproape de fiecare data) ma doare in cot de ce zic ceilalti despre mine, si da, sunt agitata mereu.

Daca vrei sa citesti si tu, click aici. Tie ce ti se potriveste din ce zice acolo?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s