Barbatii sunt mai buni decat femeile?!

Un nene american, pe numele sau Dick Masterson  s-a gandit sa scrie o carte despre faptul ca barbatii sunt mai buni decat femeile. El nu stie pe ce lume traieste? :-j Dupa parerea lui, femeile nu ar trebui sa aiba meserii ca medic, inginer etc pentru ca au creierul prea putin dezvoltat. :))

So, iata top 10 motive pentru care, dupa parerea lui, barbatii sunt mai buni decat femeile:

1. Barbatii au penisuri

“A avea un penis- in alte cuvinte, aspectul unui barbat si piesele unui barbat- este modul unui barbat de a le spune celorlalti: ” Hey. Priveste-ma. Sunt un barbat. Nu o sa dau dracu´ nimic din ceea ce o sa faceti. “

2. Casatoria e o prostie

“Barbatii au inventat casatoria ca sa le spuna femeilor cu cine pot sau nu sa si-o traga. Ca orice alt lucru inventat de barbati a functionat foarte bine chiar mai bine decat se gandeau barbatii. Femeile au devenit obsedate de casatorie. Casatoria este o idiotenie. E un joc idiot inventat sa intretina minti idioate si sa invete lectii bazice despre fidelitate.”

3.  Barbatii distrug lucruri

” Barbatii sunt distrugatori prin naturalete. Ei au inventat bomba nucleara.”

4. Barbatii poarta ceasuri

” Femeile nu poarta ceasuri; ele poarta bratari. Un ceas spune: “trezeste-te si mergi! Misca-ti fundul de barbat si ai grija de afacerea ta de barbat!” O bratara spune: ” Tu esti cel mai probabil urata, dar uite cati bani valorezi!” Ce gluma. “

5. Iisus era un barbat

“Chiar daca crezi sau nu in Iisus, exista un lucru impotriva caruia nu poti obiecta:  El era un barbat. Nici o religie nicaieri a pus o femeie sa conduca rahatul asta. Asta se numeste dogma si inseamna ca barbatii sunt mai buni decat femeile”

6. Barbatii nu scriu citet

“Scrierea este o prostie si un mod ineficient de a comunica. Barbatii stiu aces lucru si din acest motiv nu dau doi bani pe scrisul de mana …”

7. Barbatii traiesc mai putin decat femeile

“Ultimul lucru de care o societate are nevoie de o grămadă de non-membri mincinosi in jur si care sug tot sucul de la tineri. Femeile sunt doar un fel de minciuna ca porcii mari de grăsime în mare balti de grăsime de rahat. Felicitări femei. Chiar câştigat aceste drepturi!”
8. Femeile sunt rasiste
“Intreaga viata a femeilor se bazeaza pe ura. Isi urasc iubitii?Isi urasc garderoba? Se urasc reciproc? Da, da si la dracu cu siguranta. Bărbaţii nu merg pe premiza asta. Dacă suntem nemulţumiţi, ne vom ridica si muta.”
9. Barbatii nu sunt bureti
“Femeile sun cameleoni sociali- sau mai bine vampiri sociali. Femeile intra intr-o situatie si  inainte de a-ti da seama isi schimba compelt garderoba si manierele ca si cum s-ar fi asociat unui cult nenorocit. Barbatii nu sunt oi. Toata lumea stie ca exista cuvantul oaie pentru sexul feminin dar ce se stie despre sexul masculin? Nu exista pentru ca barbatii nu sunt oi.”
10. Barbatii nu au sindromul lui Tourette
“Cred ca femeile sufera de o forma suava a sindromului Tourette. Organul afectat? Limbile lor”
Mda…ce sa zic. Daca ar fi sa cautam motive pentru care femeile sunt mai bune decat barbatii nu ne-ar ajunge doua zile.

Iata-l si pe faimosul Dick Masteron (“Men are better than women”), cel care a creat o nebunie in America cu afirmatiile lui despre suprematia barbatilor.


Advertisements

17 thoughts on “Barbatii sunt mai buni decat femeile?!

 1. Mumu says:

  Un lucru pe care il mai zicea in cartea lui era ca femeile nu au simtul umorului, ceea ce demonstrezi si tu prin faptul ca nu iti dai seama ca unele chestii sunt la misto.

  • Uqtzik says:

   Ma cunosti asa de bine incat sa stii tu daca am eu sau nu simtul umorului? sau ca imi dau sau nu seama ca anumite chestii sunt la misto sau nu?

 2. KraZy says:

  yap 😀 il citesc din cand in cand nu am postat mereu …

  si imi sustin parerea ;;) in mare parte suntem egali insa nu in totalitate:-“

 3. / says:

  ;)) nu suna rau :)) desi nah tre sa recunoastem 😀 si femeile au partile lor pe care sunt superioare…

  nenea este putin cam plin de el 🙂 sau ma rog mult prea plin de el 😛 oarecum suntem egali 😀 poate nu in totalitate dar in mare parte suntem …

  • Uqtzik says:

   ha…nu te-am mai vazut de mult pe aici. ma bucur sa stiu ca inca ma vizitezi:)).
   ba suna foarte rau. mie mi se pare penibil ce zice nenea asta aici. si cum vine asta? ori suntem egali in totalitate ori nu suntem. alta cale nu exista. si eu votez pentru suntem. nenea e nebun rau:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s